FEELING FESTIVE

  Follow me on instagram  @themanylivesofline  for more Holiday posts . 

Follow me on instagram @themanylivesofline for more Holiday posts

Åh, nu närmar sig julen med stormsteg och det är just den här tiden precis innan som är allra mysigast tycker jag - när helgerna fylls av julmingel med fina vänner och vardagskvällarna med julpyssel och julklappsinhandling (än så länge är det mååånga kvar att fixa kan jag säga...) Pyntat har vi dock hunnit med och det glittrar och glimrar i nästan vartenda hörn här hemma tror jag. Men mitt favoritpynt i år glittrar faktiskt inte det minsta, utan är gjord av gröna kvistar - en vacker julkrans köpt på Mårtenstorget av en söt gammal gubbe och dekorerad med ett enkelt sidenband.

Hoppas att ni har en riktigt fin måndagskväll raringar och hinner njuta lite mitt i allt julstök <3

- - - - - -

Hi lovelies! Can you believe Christmas is just a few days away? I just love this cozy time just before every thing starts - when the weekends are filled with Christmas ge togethers, sipping prosecco with friends, listening to your favourite Holiday tunes. And the evenings are filled with preparations and gift shopping (oh I DO have quite a few left.. *tryin not to panic*). But at least we've had time for some Christmas decorating and one of my favorite details this year is a beautiful and simple wreath which I bought from the cutest old man by the farmers market.

Hope you're having a lovely evening cupcakes <3