DECEMBER DARLINGS

december3.jpg

. . . det skulle ju bli en minimalistisk, lite nedtonad jul här hemma i år hade jag tänkt. Men på något vis lyckades det bli det exakt motsatta och vår lägenhet är nu juligare än någonsin. Med julgran, adventsstjärnor, hyacinter, amaryllis, eucalyptus och glitter i varenda liten vrå! ...och jag älskar det! Det är nog lika bra att det blev en julig jul här hemma när man har en hel byrå fylld med julpynt... För är det något jag inte kan få nog av är det fina julgranskulor. De indiska vintagekulorna här ovan är de senaste tillskotten i samlingen. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem i skyltfönstret i en butik i Stockholm härom veckan. Det är nog bara att inse - en gång en jullover - alltid en jullover.

Ha en mysig helg finaste ni! Kram, Line

- - - - - - 

. . . it was supposed to be a minimalistic, low key Christmas at this year. At least that was my plan, but somehow it turned out to be the exact opposite and our apartment is now more decorated than ever with a Christmas tree, Christmas flowers and glitter in every little corner! ...and I love it! It was love at first sight when I found these indian vintage ornaments in a cute shop in Stockholm the other week. Once a Christmas lover - always a Christmas lover.

Wish you a cozy weekend! Love, Line