WEEKEND NOTES | NO.01

Inspirerad av en av mina absoluta favoritbloggar - Brunch on Chestnut tänkte jag idag introducera en ny kategori här på bloggen: Weekend Notes! Vi må vara mitt i veckan, men den här helgen var  så bra så den förtjänar minsann att förevigas.

Fredagen inleddes med ett besök hos Pretty Flowers där en vårig liten bukett fick följa med hem. På kvällen fortsatte vi på vårtemat och korkade upp en flaska iskall rosé som passade perfekt till både bröllopsplanering och ett avsnitt av the Crown (så bra!). I lördags hälsade vi på hos Martins mormor Ingrid i Höllviken, lagade räkpasta och tog en promenad i solen som bestämt sig för att titta fram dagen till ära. En sån himla mysig dag! Och söndagen då? Den spenderades som sig bör i pyjamasen med en kopp te och Netflix. 

- - - - - -

Inspired by one of my absolute favorite blogs - Brunch on Chestnut I thought I should introduce a new category to the blog: Weekend Notes! It may be mid-week, but this weekend was just too good not to post.

It's no Friday without Friday flowers so I started the weekend with a visit to Pretty Flowers where the loveliest little spring bouquet got to follow me home. Well at home we continued the spring theme and opened a bottle of ice cold rosé - which was perfect for both wedding planning as well as an episode of the Crown (obsessed!). Saturday we drove to Höllviken to visit Martin's granny Ingrid. There we made the most delicious sea food pasta with shrimps, fennel & white wine (most post the recipe. . .), went for a walk in the sun and just had such a lovely day. And Sunday of course was spend in pajamas, sipping on tea watching Netflixing. Hope you hade the loveliest weekend cupcakes!