PALETTE DU JOUR: CAFÉ AU LAIT

IMG_3038.jpg

Just nu inspireras jag av lugna, crémefärgade toner - som kaffe med väldigt mycket mjölk i. Till exempel hittar ni just nu de här tre bilderna i mitt instagramflöde. Den översta är tagen i Köpenhamn på fina butiken Stilleben med drömmigaste crémefärgade fasaden. Mittenbilden uppkom i brist på tavlor här hemma med inspiration av Picasso. Och rosorna fick vara med bara för att de är så himla fina.

- - - - - -

 

Right now I''m inspired by calm, créme coloured palettes - like a really milky café au lait. Therefore a thought I should share some of my favorite instagram moments like the first picture of the lovely store Stilleben with the most perfect cream facade. In need of new wall art I brought out my inner artist and made this Picasso-inspired drawing which you can see in picture no. 2. And the roses - simply because they're so pretty.