WEEKEND NOTES | NO.02

Det var ju ett litet tag sen jag senast sammanfattade helgen, så därför är det verkligen på tiden för Weekend Notes no. 02 tycker jag. Nästa helg har nämligen mycket att leva upp till. Vi inledde helgen med att korka upp en flaska iskallt bubbel för att fira att det var fredag och inte minst att M skrivit på för en ny tjänst (wohoo!!) I lördags införde vi en ny tradition - badminton! Och ja, jag måste nog öva på serven - men annars var det så himla kul! Jag har även hunnit med att inviga min nya knutblus som är precis sådär lagom preppy/romantisk/lördagsfin och så hittade jag min drömväska inför våren (mer om det senare!).

- - - - - - 

It's definitely time for a new edition of Weekend Notes - don't you think? Because next weekend got some big shoes to fill. We started the weekend with popping a bottle of champagne to celebrate that Friday was here and that M just signed for a new position (wiiii!). Saturday we introduced a new tradition - badminton! It was SO much fun and definitely something we'll do again (will definitely need to practice on my serve... ha!) Saturday evening premiered my new bow blouse which is the perfect combination of preppy/romantic. And oh - I also found my dream bag for spring (but more about that in a later post!)