MONDAY SNAPSHOT

. . . ett litet snapshot från min måndag som började i Köpenhamn och avslutas med en kopp te & lite bröllopsinspiration här hemma i soffan. Tänk, nu är det mindre än ett halvår kvar - iiih! Än så länge känner vi oss faktiskt väldigt lugna i planeringen och har bockat av flera stora punkter som fotograf, sångerska och såklart plats för bröllopsfesten. Men såklart finns det massor av fler beslut att ta. Just nu klurar vi bland annat på låtar till kyrkan och det är minsann inte världens enklaste uppgift när det finns SÅ många underbar låtar. Men en har vi iaf bestämt oss för redan :) Och sen är det det här med slöja, eller blomsterkrans eller diadem... Alla är så fina - fast på olika sätt. I'll keep you updated! ;) 

- - - - - - -  

. . . a snapshot from my Monday which started in Copenhagen and ends with a cup of tea and some wedding inspo by the sofa. I can't believe it's less than half a year left to our big day - iiih! So far we actually feel pretty calm planning wise and have booked several important parts as photographer, singer and of course venue and church. But of course there are lots of more decision to make. Right now we are picking out songs for the ceremony and it is certainly not the easiest task when there are so many wonderful songs. And then there's this thing with a veil or wreath or diadem ... Everyone is so nice - albeit in different ways ... I'll keep you updated!