WHAT TO WEAR NO.02 - SPRING STAPLES

Känner ni också att våren är på väg cupcakes? Kvällarna börjar bli ljusare (hur mycket energi får man inte av det?!), och luften lite varmare. Innan vi vet ordet av det är våren här på riktigt och jag kan knappt bärga mig tills jag får slinka ner fötterna i ett par sandaler och möta upp min hubbie för en kaffe i vårsolen utan att frysa. I vår inspireras jag av neutrala toner, vintage denim och naturmaterial (läs: strå!). Och förutom de perfekta mom-jeansen står ett par nya solglasögon på inköpslistan - Anine Bings "Los Angeles" tycker jag är så himla fina. Vad står på din önskelista i vår? :) 

- - - - - - 

Can you also feel that spring is lingering around the corner? The days are getting longer and the air a little bit warmer. And before we know it spring will be here for real and I just can't wait to slip into a pair of sandals and enjoy a cup of coffee in the spring sun without freezing my touchie of. This spring I'm inspired by a neutral palette, vintage denim och natural materials (straw!). In addition to the perfect mom jean I'm also looking for a new pair of sunglasses - LOVE Anine Bing's 'Los Angeles'. What's on your wishlist this spring?

 

- S H O P P I N G  L I N K S -