WEEKEND NOTES | NO.03

Hej cupcakes och ursäkta för det lilla uppehållet här inne. Det har helt enkelt hänt så många roliga saker de senaste dagarna att jag inte hunnit kika inom här . . .  Det största och kanske roligaste av allt är att jag har fått ett nytt jobb!! I maj börjar jag som marknadsassistent på ett stort resebolag och det ska bli så himla roligt! I fredags firade vi med massor av bubbel, jordgubbar och tapas. Och på lördagen packade vi våra väskor och åkte till ett ställe som jag längtat efter sååå länge - landet! I familjens gård på Österlen spenderade vi sedan resten av helgen med våfflor, bubbelbad, tidningar och på söndagen när solen bestämt sig för att titta fram; lunch på innergården. Visserligen i vinterjackorna - men ändå :) Hoppas att ni hade en minst lika fin helg!

- - - - - - 

Hi cupcakes and excuse me for the little blog break. It's simply because so many wonderful things have happened that I haven't found the time to stop by in here . . .  The biggest and maybe most exciting thing is that I've got a new job! In May I begin as a marketing assistant for a big travel company and I couldn't be more excited! So Friday we celebrated with lot's of bubbly, strawberries and tapas. And Saturday we packed the bags for a trip to the country side and my familys farm where we spent the rest of the weekend with waffles, bubble baths and magazines. And on Sunday when the sun decided to show we enjoyed an al fresco lunch (in our winter wear.. but anyway!). Hope you've hade the most amazing weekend as well!