A FEW LOVELY LINKS

Happy Friday cupcakes! Tänkte inleda den här fina fredagen med en bild från kontoret där mitt senaste loppisfynd - en mexikansk mamacita målad av en av mina favoritkonstnärer Dardel nyss flyttat in. Är hon inte vacker? :) Ikväll väntar middag med några gamla klasskompisar och för resten av helgen finns planer för både badminton och bröllopsplanering. Och om vädret tillåter - kanske årets första utomhuspicknick. Men först - a few lovely links:

- - - - - - 

Happy Friday cupcakes! Starting this lovely Friday with my latest interior love: a vintage print of this lovely Mexican mamacita by one of my favorite artists: Dardel. Isn't she stunning? :) Tonight dinner awaits with some lovely people from my old study group and for the rest of the weekend there are plans for both badminton and wedding planning. And if the weather allows: this year's first outdoor picinc *fingers crossed*. But first - a few lovely links: 

-  a   f e w   l o v e l y   l i n k s -

Wedding inspiration: Whitney Port + Tim Rosenman <3

A pyjamas made for pyjamas parties! ***

Get your Glitter Guide fix with Taylor Sterlings March Favorites

5 inspirational podcasts to take you through the Weekend