THAT FRIDAY FEELING !

Bubblet ligger på kylning, fredagsbuketten är inhandlad och här hemma går kaffekokaren på högvarv. Finns det något bättre än när den  d ä r  fredagskänslan infinner sig? :) Nu återstår bara att önska er en riktigt fin helg och såklart a few lovely links att inleda helgen med:

- - - - - -

The wine is cooling, the Friday Flowers are bought and our Nespresso machine is getting a lot of work done today... Is there anything better than that special Friday feeling? :) Now all that remains is to wish you a happy, happy weekend and a few lovely links: 

-a few lovely links-

The best weekend soundtrack by - Leandra Medine (also known as Man Repeller)

A headband made of dreams - Anthropologie

Style story w. Lara Melchior - Garance Doré

Glitter Guide inspiration - March Moodboard

Ladies room inspiration: Candids from the Met Gala 2016 - Vogue.com