M A R C H : MOOD BOARD

Även ifall snön föll ner över Lund i går är våren inte särskilt långt bort - och jag längtar så efter varmare dagar med eftermiddagspicknickar, vårblommor och helger på landet. Så länge inspireras jag av andra bloggerskor som bor på ställen där våren/sommaren anlänt lite tidigare än här: Julia Hengel - Charleston, South Carolina //  Matilda Djerf - Byron Bay, Australien // Ashely Kane - San Francisco, Kalifornien. 

- - - - - -

 

It might not feel like it (. . .as the snow fell over Lund yesterday) - but before we know it spring will be here and I can't wait for afternoon picnics in the park, spring flowers and countryside get-aways. Until then I'm inspired by bloggers living in places where spring/summer's already arrived: Julia Hengel - Charleston, South Carolina //  Matilda Djerf - Byron Bay, Australien // Ashely Kane - San Francisco, Kalifornien. 

 

- S H O P P I N G  L I N K S -