FLOWERS TO GO

Igår när jag var ute på en powerwalk passade jag på att ta en tur inom Mårtenstorget och torghandeln där jag fick med mig årets första bunt med pioner och några helt ljuvliga påskliljor. Hade nästan glömt hur gott pioner doftar <3 Och på tal om en annan ljuvlig doft - dags för en kopp kaffe innan storstädning. Älskar känslan av en nystädad lägenhet lagom till helgen. Hoppas ni får en riktigt fin en! Ikväll väntar iskallt bubbel, löjromstoast och nittiotalsklassikern The Parent Trap (ÄLSKAR Lindsay!). 

- - - - - -

Yesterday while taking a power walk I stopped by our local farmer's market for some flowers to go and now the apartment smells so lovely from this year's first bouquet of peonies. I'd almost forgot how lovely their scent is. And speaking of lovely scents - time for a BIG cup of coffee before cleaning ;) Just love the feeling of a newly cleaned apartment just in time for the weekend. Hope you'll get a lovely one! Tonight ice cold bubbly & seafood awaits infront of this old classic (LOVE Lindsay!).