VINTAGE BABY

. . . under de senaste månaderna har jag utvecklat ett nytt beroende. Det började med ett spontanbesök hos Erikshjälpen där jag av en slump hittade världens finaste målning av Dardel. Och sedan dess har det nästan blivit en ny tradition, att om fredagarna köpa med mig en latte från Gateau (mmm!) och strosa runt bland gångarna och leta efter fler skatter. Här ovan ser ni förra veckans fångst - en härlig blandning av vintageporslin, en tavla med matta färger som ger mig associationer till barndomens nittiotalspalett och så de bästa fynden - 2 st underbara champagneglas som vi definitivt får inviga i helgen <3

- - - - - -

. . . in the last couple of months I've developed a new addiction. It all started with a spontaneous visit to our local thrift shop were I found the loveliest aquarelle painting by what now have become my favorite artist: Dardel. And since that it's become a little tradition of mine to buy a cup of coffee at Gateau and look for new vintage treasures. Above you can see last week's catch - a lovely mix of vintage china, a new painting (that gives me so much nineties vibes from the childhood) and the most beautiful champagne glasses that we'll definitely premiere this weekend <3