WEEKEND NOTES I NO.4

Vi är redan halvvägs genom veckan - med andra ord är det hög dags för en ny omgång av Weekend Notes. För den här helgen hade verkligen allt man kunde önska och inleddes i fredags med en efterlängtad catch up med middag och drinkar med några gamla klasskompisar. I lördags packade vi väskorna med filtar och tidningar och begav oss till Botaniska Trädgården för årets första picknick. Men först ett besök inom Patisseriet för att handla med oss kaffe och kanske världens godaste bullar. . . Söndagen spenderade jag med x antal koppar kaffe framför datorn och planerade alltifrån bröllop till blogginlägg <3

- - - - - -

We're already halfway through the week - in other words it's time for a new Weekend Notes. Because this weekend was really one of a kind and started with dinner & drinks with some lovely people from my old collegue class. Saturday we packed the strand bag with blankets, magazines and headed to the park for this year's first picnic. But first we had to make a stop at our favorite bakery for some well needed coffee and cinnamon buns :)  Sunday was spent infront of the computer with x cups of coffee planning everything from our wedding to this weeks blog posts.